Σύνδεση αποχετευτικού σε τρεις περιοχές της Λάρνακας

Αρχίζει άμεσα η σύνδεση τριών ενοριών της Λάρνακας, με το αποχετευτικό σύστημα του ΣΑΛ, με κύριο στόχο του Συμβουλίου την καθημερινή διευκόλυνση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα στο facebook αναφέρεται ότι «ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας έχουν θέσει ως αποστολή τους τη διαφάνεια, αλλά και την ανάκτηση της αξιοπρέπειας των συνδημοτών και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης τους».

Προστίθεται ότι «αυτό γίνεται εφικτό με διάφορες καινοτομίες και ενέργειες που εφάρμοσαν όπως εσωτερικό ανασχηματισμό, εφαρμογή νέων λειτουργικών πρακτικών και ενίσχυση της ποιότητας των Υπηρεσιών με τη δημιουργία νέων Τμημάτων Εσωτερικού Ελέγχου και με την επιβολή ασφαλιστικών δικλείδων σε όλες τις διαδικασίες του Συμβουλίου».

Στην ανάρτηση αναφέρεται ακόμα ότι «ο δημότης αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την πραγματοποίηση όλων των πιο πάνω ενώ στόχος μας αποτελεί η καθημερινή διευκόλυνση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Σημειώνεται ακόμα  ότι «για το λόγο αυτό έχει επισπευσθεί και αρχίζει άμεσα η σύνδεση με το αποχετευτικό σύστημα των υποστατικών που βρίσκονται στις οδούς των Ενοριών Άγιος Νικόλαος, Σκάλας (μέρος της Λεωφόρου Αρτέμιδος) και Σωτήρος».

Πηγή: KYΠΕ